LA CABRERES-BTT NET 2011

Inicio > Varios > LA CABRERES-BTT NET 2011

No podia ser de cap altre manera. També la històrica marxa del municipi de l’Esquirol-Santa Maria de Corcó, la porta d’entrada al Collsacabra un marc impressionant pel ciclisme, ha volgut donar suport a la iniciativa d’etiqueta NET que Retto.com està impulsant des de la seva primera participació a Terra de Remences fa un parell d’anys. Així doncs 3000 bikers celebraran la primera Cabrerès·btt Net el proper 28 i 29 de Maig en un entorn incomparable. De fet era un pas natural i inevitable, doncs la intenció de l’Ajuntament, organitzador de la marxa, ha estat sempre la de ser un exemple de sostenibilitat i de respecte al marc que els envolta.

Que no saps de què es traca? La Cabrerès Net vol premiar a aquells que siguin respectuosos amb el medi i guardin els residus que generin durant la marxa i que els dipositin en els contenidors habilitats a l’arribada, deixant els indrets per on han passat igual de nets que com els han trobat. Entre tots els participants, Retto.com sortejarà al finalitzar de la cursa material d’alta qualitat de Endura, Giro i Camelbak per practicar el teu esport en les millors condicions de comoditat i seguretat. Per fer-ho t’entregarem amb tota la documentació una bosseta de plàstic amb el teu número de dorsal on podràs guardar les deixalles i nosaltres saber que has participat. Aquets son els premis que et pots endur: unes Ulleres d’Endura Mullet, un Casc Giro Xar o una Camelbak Mule NV.

No volem veure barretes de plàstic volant entre les flors, o botellins de gels, ni la pell del plàtan entremig dels arbres. Estem convençuts de que tu ens hi ajudaràs. Vinga va, que a més, tenim un REPTE!! Volem aconseguir reunir com a mínim 1000 bossetes, que almenys 1 de cada 3 de vosaltres participi amb nosaltres d’aquesta iniciativa.

ANOIA RACE TOUR
REMENCES NET 2011
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )

SUSCRÍBETE

para estar al día de los últimos artículos publicados.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.